Valentines Day...

Satt och funderade på just namnet; "Alla hjärtans dag". I Sverige är det ganska självklart att man ska umgås med sin käraste, mysa och yada yada... I Finland heter dagen däremot: "Ystävänpäivä", vänskapen dag! Hur fint låter inte det? Naaaw! :)
   Gick vidare med mina funderingar och kom på att det är min första Alla härtans dag som singel sedan jag var 13 år gammal. I've been buisy, om man säger så :)

Har kört tre pump denna vecka, varav två dagar i rad, plus dagens som börjar på en timma och 15 minuter. Har även hunnit med Emilias Body Step och sen har jag aerobic styrka på söndag. "Get a life!" Börjar kännas som att det enda jag gör är att jobba och plugga! Kul studentliv? Iofs har blir det ju en hel fest också, hade kunnat vara mer!

Naee, nu ska jag inte sitta och här och ödsla mer tid. Ladda inför mitt sista pump-pass denna vecka, gött!


På återseende mina kamrater!


You are the one and only!

Helgen kom och passerade minst lika snabbt! kusligt snabbt....

Fredag; faktum är att jag inte riktigt har koll på vad som hände under fredagen.. Tror det blev film :)

Lördag; Lunch på Thai Thai där Jag, Catarina, Emma och Susann satt och småfnissade som vanligt. Även Sixten kom med på ett hörn då humörn sjönk några snäpp till :) Mitt under ett ganska allvarligt snack kom jag på vad Pelle en gång sagt till mig (för ca hundra år sedan): "jag säger det nu, att jag älskar dig och ändrades det så säger jag till!" Lite småroligt, sikken romantiker han var! :P

   Sen lite småshopping och sen Fest! Att festa med Tim är bland det roligaste man faktiskt kan göra... Icke att förglömma Catta, som försvann helt plötsligt även denna lördag. Dansade en hel del, deep talk med Tim är heller aldrig fel, fick sitta och mysa i ett hörn för att sedan återvända till dansgolvet! underbart...

Pojkarna från Övertorneå var här även denna helg, men betyget var dock; Flopp! Dom kom inte in på Stuk, vilket dom laddad för... men en del skratt fick man ur sig till slut :)


En gammal goding, stämningshöjare! ;)
Minttu + Mjölkchoklad, its my favourite!

Söndag; myste framför Finland-Sverige... dock en fet besvikelse. En liten  tröst i det hela var att Finland faktiskt var bättre, helt klart orättvist resultat!

Måndag; Plugg, plugg och mer plugg, sedan jobb på Stil från 17-21. Måste försöka hinna träna lite innan det... :(

På återseende mina kamrater!

Utveckling...

Satt och kollade igenom lite klipp för att förhoppningsvis få lite inspiration för ett eget pass. Hamnar då på youtube med ett väldigt skeptiskt sinne... Efter att man sett videon nedanför förstår man varför killarna någongång bestämde sig för att inte delta i Aerobic och inte heller låta sina söner delta heller. Det har skett en del med Aerobicen under dessa 20 år.. vilket glädjer mig lite.. Lite? :)
Här: Se, lyssna och njut...Fan lite skrattretande. Här sätter man energi på att man ska "fylla rummet" eller använda sig av hela salen men rörelser frammåt, bakåt, i sidled och tillbaka.. Jaha! Såhär gjorde man alltså på glada åttiotalet.
   Inte är hennes ordförråd det största heller... "Come on!" eller "four more, four, three, two and one..."

Fest imorgon! ;)

RSS 2.0