Vaddåå?

haha! "vaddå?", helgens skönaste uttryck? lett...

Fredag - På unik med största delen av klassen, käkade after school och drack lite rödvin. Sedan bar det av till Stuk (studenternas hangout) där det var trubadur. Älskar man inte studentlivet nu, kommer man aldrig att göra det!

Lördag - Simon och ErikA kom till Luleå för att festa... måste jag säga mer? Började med en förfest i lilläggan med ölspel (jag drack cola och jag lovar... har aldrig varit så dålig förut i hela mitt liv! :) När jag kommer hem på natten så ligger Erik och Simon i sängen, Erik mer eller mindre utslagen och Simon med ett brett leende. Men det sitter även en helt, för mitt öga, okänd kille brevid sängen. Visade sig att han hjälpt hem stackars Erik från krogen... :)
   Inte fick man sova i första taget. Telefonen ringde var tionde minut och Erik och Simon var inte dom skötsammaste killarna. Simon försökte gladeligen förklara att jag inte behövde sova med kläderna på i min egen säng, för det tänkte han sannerligen inte göra... !!! Plötsligt vaknar jag av att någon försöker skeda med mig. Jag lyfter snällt bort handen och får först en suck till svar. Inte många minuter efteråt dyker samma hand upp, vilket jag lite mer bestämt lyfter bort. Denna gång fick jag svaret; " Vaddå?"

Söndag - Har inte skrattat så mycket i hela mitt liv, kändes det som då! Waldorf med bröderna bakis och Emilia. Emilia bestämmer sig för att snylta lite extra på el och laddar telefonen i resturangen. Tillbaka hem för att fortsätta sova med fulla magar. Trodde jag... sällan man fått träna magmusklerna på ett roligare sätt! :) "I Wanna Know What låååve iiiis"

Tack för en underbar Helg allihop


På återseende mina kamrater!


Show me a smile...

He! endast en lite del av mitt förra inlägg sparades och publicerades...
Kelly, därför stod det som det gjorde, stod inte vad det inte stod.. You know what I mean! :)

Vad jag ville ha sagt var att Linda hade just tagit Examen, hon är nu sjukgymnast och snart även legitimerad. Jag är där om fyra månader. Om fyra månader är jag kanske en ny-utexaminerad sjukgymnast!!! Världen är sjuk plats att vistas på :)
Att människor man känner flyttar och går vidare med egna liv, kryper allt närmare. I vissa fall är det redan här, precis framför näsan på mig. Gymmet är inte alls lika kul att kliva in på längre! Ingen som man kan skoja med lite extra sådära eller någon som alltid skrattar och får mig att skratta så man nästan viker sig *V*! Kommer att sakna det...  Att man inte vet vad man har förränn det är borta blir mer och mer verkligt! Vem fan var så dum som kom på att göra så?

jag tjatar om slutet så mycket så jag nästan glömmer det jag faktiskt har här och nu. Har ju fortfarande mina klasskompisar kvar, martina och min familj. Se, jag vet visst vad jag har... delvis!

Snart vidare och plugga.. har 22 artiklar att läsa till ett seminarium framöver. Kul, när man kommit fram till artikel nummer tio minns man inte de två första. Imorgon är det opponering på mitt och Sixtens PM (inför C-uppsatsen), lär ju bli en het diskussion... och det lär inte vara jag som diskuterar, hör å häpna!

Som sagt, biblioteket väntar på mig... nästan så man hör den ropa på mig :)

På återseende mina kamrater!


It's not my Time!

Åhh! vad glad jag är att jag klarade examenspatienten. Frida har den idag, Sixten den 16 och andra har jag ingen aning om :)

Startat efter nyår med mer akupunktur och smärta. Mina fötter är ingenting att leka med, jävla vad jag skrikit trots att vi använt ansiktnålar. Så satans grinig :( Så snart tentar vi bort den, lämnat in flera rapporter (som skrivits under jul-nyår) och så startar vi en ny termin. Termin 6, den sista, den slutliga! fuck, fuck, fuck...

        Alla bilder kan ju inte vara fina? ;) PARTY!

Julen sprang snabbt förbi! Hann som inte riktigt med i svängarna. Men vet att det var en bra jul. Tillbringade en jättahärligt afton hos pappa och Tina och sen en lika fin (men kortare) jul med mamma under juldagen.
Nyåret var också trevligt! Niklas kom till Övertorneå på besök, vilket var väldigt uppskattat.

Så är vi här... År 2009, minns ännu millenieskiftet på isen, på finska gränsen, som var häftig och firades med rejäla fyrverkerier och isskulpturer. He! det var ett tag sen, sisådär... 9 år sedan? ;)
... vinterbleka, otränade, feta (pga julmaten) och ivriga inför ett nytt spännande år - som mest troligt innebär en flytt söderut för fröken Andersson. Vad kommer egentligen att ske? Med vem? Och vart? Wow... system overload ;D

Äsch... Nu tvätt och sen till stiL och påbörja "beach 2009 - kroppen" (yeah, right!!!!)

På återseende!

RSS 2.0