ord...

Tänk att små ord verkligen kan ha stor betydelse. Hur mycket dom kan påverka andra och sig själv.
När vi gick på högstadiet så var det jättepoppis att syssla med dikter, citat och visdomsord typ på lunarstorm osv. Minns en snabbis; "Ord är som spikar..." Ni har nog alla hört den.

Sitter ensam i lägenheten... att ensamheten kan vara så påtaglig? Att man kan känna av tomheten så kraftigt så det klumpar sig i bröstet? Är det detta alla har pratat om? Samtidigt så vill jag känna mig ensam, av någon sjuk anledning vill jag plåga mig själv så att jag fattar vad som verkligen har hänt...

Nu har praktiken pågått i en vecka. Examenspatienten närmar sig med stormsteg (5 veckor kvar). Det är detta man har fruktat sedan T1. Har duktiga handledare och har fått allt mer egna patienter som jag får undersöka och behandla. Fast det finns tveksamheter, vill jag jobba i primärvården? Återstår att se...Min beskyddare, vän och storebror har kommit ner på besök. Fest :)
Får se om det blir utgång på stan, eller om det blir att sitta hemma och chilla..

Igår - Stuk...
Blev ingen utklädsel för min del dock. Syster vart Pirat, så fick äran att leka tatuerare - Fun!

        

Catarina (bilden längst till höger), testade alla möjliga huvudboningar som fanns inne på stället. Diverse hjälmar och hattar flög runt...

Nu ska jag vidare, omsluta mig i ensamheten... Jag måste lära mig, här ska jag stanna ett tag till.
(3 månader har gått...)På återseende mina kamrater! 


Kommentarer
Postat av: pappa

Min lilla kära dotter...blir ledsen att läsa hur ensam du känner dig. Din pappa finns ju här om du behöver sällskap eller prata en stund. Hör av dig eller bara kom förbi. Är inte jag hemma finns Tina här och hon tycker ju så mycket om dig att det är bara att dyka förbi. Vet att du klarar uppgiften att ta hand om patienten galant, du är ju bäst, Matilda!Kramar från din pappa!

2008-11-02 @ 19:36:02
Postat av: johanna

det är nog inte meningen att jag ska ut på stuk :( kanske tredje gången gillt? ;) jag hoppas iaf att du hade en bra kväll! kram

2008-11-02 @ 21:18:56
Postat av: Maggie

Hej Tia-Pia :)

Måste börja med att säga, FY FASIKEN vad S N Y G G du är! :)

Och dukttig, det känns som att det var nyss vi slutade gymnasiet och du började plugga, tänk, nu är du snart klar :) Kung ju :)

Och du, det är rätt att vara ledsen, men du ska inte pina dig själv, det blir inte bättre.. Lev istället, var ledsen, men lev :) Du är stark, och det vet vi alla!

Kämpa på!

Kram Maggie

2008-11-03 @ 09:00:00
Postat av: mija

mattan mattan :) jälla sessy du är ;) O syster din med, dock påminde hon mer om axl rose än en pirat ?:P

anyways, varje gång du eller emilia dyker upp på min skärmsläckare så blir jag som glas innombords :) Tänk att vi kännt varandra sedan vi föddes. Hoppas vi som 80-åringar fortfarande umgås och kan se tillbak på alla roliga minnen :)kämpa på mathilda :) !

2008-11-03 @ 17:47:16
Postat av: mija

ps.Helst så blir jag inte som glas, utan Glad- Happy - Ilonen :Pds.

2008-11-03 @ 17:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0