You are just...

sorry you got caught!
Your so ugly when you cry... mohahah :) very entertaining...

Jaah, skulle skriva ett roligare inlägg denna gång (med tanke på förra inläggets löfte).. nå, kan ju alltid ge det en chans!

Nu har akupunkturen kommit igång och ska avslutas redan på torsdag (om två dagar). Så man har mycket plugg att stå i... det känns rätt stressande! Jag har inte haft några problem med att ta nålar (förutom på mina känsliga fötter), men när jag skulle placera den första nålen på Sixten så fick jag ett hysterisk skratt/fniss-anfall. Hur jag än försökte så kunde jag inte stoppa det... så fort jag lugnat mig och närmade mig Sixten så började jag skratta och fnissa som en förälskad tonåring... hehu!

            

Mera?

Kick-off med STiL-gänget förra fredagen var "helt-sjukt-bra"! Först två slice pizza och sen betydligt fler timmar i relaxavdelningen med snacks och astrevliga människor :) kan det bli så mycket bättre?

I lördags var det äntligen fest igen!
Började med ett "lustparty" hos Frida och sen vidare till Max för fyllemat och sista stoppet på Stuk! fiiifan, trevligt var det och mycket människor träffade man! :) vissa lite mer än andra... jaa, jag vet - oftast drar man fyllematen EFTER krogen, men vi var så satans hungriga... det fanns inget slut, inga hinder :)
______________________________________________________

Men alla kvällar har sina bakdelar och den kvällens kom rätt tidigt. Fick tråkiga nyheter om en riktigt kär vän och du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. Jag kan inte ens tänka mig hur tomt och ont det gör... men jag finns här, alltid!

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
Outta my mind lately
You think you're loving
But I want to be free
Baby you've hurt me...På återseende mina kamrater!

September all over...

again...

Nu har september kommit och gått. Skolan har satt igång och redan har rapporten lämnats in och artiklar granskats.
Nästa veckan börjar vi med akupunktur, blandade känslor för det faktiskt. Nervös... hallå, folk som jag vet inte kan, ska sticka nålar i mig och för att jag själv ska sticka nålar i mina vänner trots att jag inte kan. Men även exalterad! Fan vad kul det ska bli! ;)

 

Mycket har förändrats, mycket till det bättre...
Har träffat många intressanta människor, men många passerar bara och glöms bort. Men vissa fastnar man för, trots att man inte känner sig redo för att verkligen träffa någon. Varför ska såna personer dyka upp när man är som mest förvirrad? Rädd och Osäker?
_______________________________________________________________

Body pump, har nog hunnit köra en hel del fler pass än vad jag förväntat mig inom loppet av en månad. Har haft sån värk i kroppen... stoltheten låter mig inte att ta bort vikter så man får pinas... med ett leende på läpparna.
  Huvudsaken är att det roligt iallafall? :)

Saknar allt och alla... vill inte tillbaka till Övertorneå, men jag vill till hsuet ibland.

hehu, vilket deppigt inlägg :P
återkommer snart igen med ett, förhoppningsvis, roligare inlägg ;)

På återseende mina kamrater!

RSS 2.0